Jövőmagazint indítottunk, itt a Raketa.hu!

Jövőmagazint indított a Player Media, kilőttük aRaketa.hu-t! Technológiai-tudományos jövőmagazin a Player csoport hatodik médiaterméke, ami a portfólió legtöbb eleméhez hasonlóan digitális formában érkezett.

Izgalmas év a 2019-es a Player csoporton belül, májusban ugyanis már érkezett egy újdonság, ráadásul nyomtatott formában, ez volt a Roadster.hu print kiadása, a félévente megjelenő inspirációs bookazin, november 11-én pedig a korábban felvázolt stratégia mentén megérkezett a Raketa.hu is. 


Mi lesz a Raketa.hu? A Raketa.hu a jövő edukatív, bevonó, tettrekész magazinja, mely a körülöttünk zajló technológiai forradalom eredményeiről, dilemmáiról szól.  A negyedik ipari forradalom rengeteg területen írja át a megszokott szabályokat, normákat és célokat. Komplett iparágakat változtat meg, hoz létre vagy épp szüntet meg. Mindezt rendkívül gyorsan, talán túl gyorsan is. Nem az a kérdés tehát, hogy felkészültünk-e a jövőre, hanem hogy a jövő felkészült-e ránk? 


A jövő mindenkié, vegyél benne részt!
Azt gondoljuk, hogy a tudomány és a fejlődés nyelve közérthető kell, hogy legyen. Mert ha az, akkor az előnyeit élvezzük, és nem a hátrányait szenvedjük el.

A magazin célja, hogy: 

• Ne kirekesszen, hanem bevonjon és felemeljen
Ajövő alakítóivá, részeseivéválhassunk általa
• A megértést támogassa és cselekvésreösztönözzön
• Több ötletünk legyen és többet beszélgessünk ezekről
• Kedvünk legyen vállalkozni, tenni
Képbenlegyünk a világ változásaival

Mivel foglalkozik a Rakéta?
A tervek szerint napi 12-15 gondolatébresztő cikk:
Digitalizációról, robotikáról és technológiáról
• Az autóipar változásairól és a közlekedés forradalmáról 
• Okos otthonokról és az építőipari fejlesztésekről
Klímaváltozásról és környezetvédelemről
• Megújuló energiáról és az energetikai szektorról
Fenntarthatóságról és ésszerű növekedésről
Társadalmi változásokról
• Újkori egészségről és munkakörnyezetrőlÖnfejlesztésről és folyamatos tanulásról
• …és rengeteg kutatásról, melybe bevonjuk az olvasóinkat is!

A Raketa.hu küldetése, hogy összekösse a jelenünket a jövővel, könnyen megértsük, mire és miért használhatjuk a technológia új vívmányait., Tervezhetőbbé teszi az életünket, ésszerű cselekvésekre ösztönöz minket, mert a jövő és a tudomány mindenkié, mindannyian a részesei vagyunk, és ha megértjük, alakíthatjuk is!