Print lifestyle magazint indított a Player Media: itt a nyomtatott Roadster!

Megérkezett a Player Media ötödik médiaterméke.

Azt akartuk, hogy érezd! Kinyomtattuk!
Nyomtatott testvérmagazint kapott a 2017 őszén indított Roadster.hu highlife-style magazin, mostantól félévente papíron is megjelenik Magyarország egyik legszebb és leginspirálóbb médiaterméke.

 
A Roadster print lett a 2011-ben alapított kiadó ötödik és egyben első print médiaterméke. A kiadó az online termék sikerén felbuzdulva döntött úgy, hogy márkáját nyomtatásban is elérhetővé teszi, a partneri és olvasói visszajelzések alapján úgy érezték, ezzel tovább lehet nemesíteni a márkát. 
A Roadster print az online-hoz hasonló tematika mentén készült, de még lassabb és ízletesebb tartalommal. A magazin talán kicsit közelebb áll egy könyvhöz, mint egy újsághoz, ennek megfelelően a mérete sem a klasszikus formákat követi. 

Történeteink vannak, nem híreink
A Player álláspontja a print kiadványok kapcsán az, hogy bár a napi hírfogyasztás és könnyű szórakoztatást nyilvánvalóan frissebb és végtelenebb környezetben tudja tálalni a digitális tér, továbbra is vannak történetek, amik sem az időnek sem pedig a formátumnak nincsenek kiszolgáltatva. A Roadster print formátumával visszakacsint a tradíciók és a fizikai világ irányába, ahol megvan az ideje és helye ezeknek a történeteknek. 


A modern médiavilág bakelitje
A hasonlatossággal arra utal a kiadó, hogy a rohanó világban egymás után érkeznek a trónkövetelő technológiák, de ahogy a zeneiparban is felfedezhetó, hogy bizonyos esetekben nyúlunk vissza a legjobb minőségnek teret adó bakelit formátumhoz, úgy a média világában a print jelenti ezt a gondolatiságot. A printnek tétje van. Eleje, vége, jelentőssége és állandósága. Kinyomtatni csak végleges és jól átgondolt dolgokat érdemes, így még magasabb minőségű tartalom előállítására sarkallja a csapatot. Nincs végtelen inventory, nincs hely töltelékszövegnek és majdnem jó képeknek. 
Az első számban olvashatunk a tökéletes roadtripről, bespoke öltönykészítésről, egy gyönyörű fatestű motorcsónakról vagy épp a legizgalmasabb hazai belsőépítészekről. Rengeteg utazós történet a világ felfedezésre ajánlott kincsesládáiból, bakancslistájáról a Balaton északi partjától New York-ig olyan élményautókban, melyekben az út maga a cél.
Ahogy sem a formátum, úgy a disztribúció sem általános: a Lapker InMedio / Relay hálózata, valamint saját előfizetői csatornája mellet a magazin elérhető lesz a Bortársaság boltokban, a Libriben és a MüPában is. Olyan helyszíneken, ahonnan a Roadster is inspirálódik. 

  1. lapszám megjelenés: 2019.05.15   
  2. lapszám megjelenés: 2019.10.15

A kiadó célja továbbra is a férfiak számára minőségi és izgalmas tartalmak készítése, valamint a magas státuszú célcsoport elérésére törekvő partnerek számára releváns csatornák létesítése. 

One thought on “Print lifestyle magazint indított a Player Media: itt a nyomtatott Roadster!

Comments are closed.