8 éves és csúcsot döntött a Player

2012-ben, a mai napon, valamikor kora délután élesedett a www.player.hu cím alatt a magazinunk, amit azóta is nagy szeretettel, rengeteg emlékezetes és mókás pillanat közepette készítünk nektek (és magunknak is!) nap mint nap!

Januárban 2.390.000 olvasónk volt, ez rengeteg és fantasztikus érzés nekünk, a Player csapatnak, hogy egyre többen vagytok, egyre többen vagyunk! Köszönjük, hogy velünk vagytok, ígérjük, hogy folytatjuk tovább, célunk továbbra is az, hogy benneteket jóféle tartalmakkal szórakoztassunk. Továbbra is a szélsőségektől, politikától és kellemetlen történetektől mentesen számíthattok arra, hogy nálunk a cél a kikapcsolódás!

Az elmúlt években időközben készültek a Player mellett is magazinok a házunk táján, amikre szintén büszkék vagyunk, ha ezeket nem ismernéd, pillants rá a testvéroldalakra:

ROADSTER magazin
Utazás, dizájn, gasztronómia és különleges történetek lelőhelye azoknak, akik nem megérzezni, hanem úton lenni szeretnek!
ROADSTER print
Az imént említett magazinunk esszenciája, kinyomtatva, félévente, 170 oldalon, vastag papíron. Vedd kézbe!
RAKÉTA magazin 
Jövőmagazin a legfrissebb oldalunk, tudományos, technológiai és társadalmi tartalmak közérthető formában, mert a jövő mindenkié!
URBANPLAYER magazin 
Street magazin a beton harcosainak, a trashtől a véleményen át a budapesti éjszakai életig napi betevő urbánus kollégáknak
MITVEGYEKACSAJOMNAK ötletoldal
Menedék és ötletbörze a jószándékú férfitársaknak, hogy sikerüljön kimaxolni a nagy napokat!