Roadster.hu néven új lifestyle magazint indítottunk

Roadster.hu néven, 2017. október 10-én elindította harmadik lifestyle magazinját is a 2011-ben alapított Player Media.

A fiatal városi véleményvezérek számára készített street magazin (Urbanplayer.hu) és az átfogó tematikájú, piacvezető online férfimagazin (Player.hu) mellett októbertől a 30 év feletti, magas státusszal rendelkező célcsoport számára is kínál színvonalas kikapcsolódást a Player csapat.

Hogy mi lesz a Roadster?
A Roadster azoknak szól, akik utazni szeretnek és nem megérkezni, akik folyton keresnek, akiket reménytelenül hajt a wanderlust és képesek otthon érezni magukat, bármerre is járjanak a világban. Akik hajlandók kilépni a komfortzónájukból, mert tudják, hogy a kalandok a bevált útvonalaktól távol kezdődnek, egyszerre urbanisták és globalisták. 
A Roadster az inspirációról szól. Inspiratív emberekről, tárgyakról, élményekről és azokról a történetekről, amelyek mindezek mögött megbújnak.
/Izing Róbert, főszerkesztő/

Az oldal főszerkesztője Izing Róbert, a szerzői között pedig olyan közreműködőket is megtalálunk, akik nem elsősorban újságírok, sokkal inkább saját területük nagyra becsült szakértői: Bonta Gáspár építész, Jaksa Bálint fotós, vagy a kreatív szakember, Pőcze Balázs. A tartalomstratégia mentén a jövőben szeretne a magazin megszólaltatni ilyen formátumú külsős együttműködőket, hogy igazán változatos és izgalmas tartalom készülhessen annak a közönségnek, akik szeretnének egy printhez felérő olvasói élményt az online térben, bárhol a világban, fizikai kötöttségek nélkül élvezni.