Probléma az ajándékvásárlás? Mostantól lehetőség!

Ha eddig komoly fejtörést okozott, hogy hogyan járj a csajod kedvében, óriási hírünk van: elindul a MIT VEGYEK A CSAJOMNAK? ötletoldal, a Player Media gondozásában!

Elsőosztályú tippekkel és kreativitással segítjük férfi társainkat abban, hogy az év során előkerülő ajándék-helyzetekben a jövőben elkerüljék az unalmas, vagy csak simán alkalmatlan és béna ajándékokkal járó őszintétlen mosolyokat, esetleg könnyesebb pillantásokat. Bevonjuk a csajokat: megkérdezzük őket is, minek örülnének. A site női feedbackek alapján készül!

Mostantól nem probléma, hanem lehetőség lesz minden alkalom, amikor ajándékot veszünk a csajoknak!

“Annál sokkal többször szeretnénk örömet okozni a csajoknak, mint ahányszor a kreatívabb lábunkkal kelünk ki az ágyból! Ezzel az oldallal az a célunk, hogy minőségi ötletekkel tehessék szebbé férfitársaink a legfontosabb alkalmakat, de akár egy bármilyen unalmasnak tűnő kedd délutánt. ”

Donkó Péter
ötletgazda

Tematika

Büdzsé

Különböző élethelyzetek, különböző súlyú ajándékozás. A legkisebbtől kedvességektől az élet császára szintig sokféle szinten lehet hódolni.

Kor

A kor csak egy szám, de jelen esetben egy elég fontos szám: azt mutatja meg, épp milyen élethelyzetben találjuk a kedvesünket, ennek megfelelően érdemes ajándékot választani.

Célszemély

Nincs két ugyanolyan nő, de rengeteg szokás/hobbi vagy tulajdonság segít a tökéletes célba éréshez.

Olvasók, elérés

Elsődleges célcsoport:
Azok a férfiak, akik valamilyen alkalom okán ajándékot szeretnének vásárolni barátnőjüknek.

Másodlagos célcsoport:
Azok a csajok, akik imádják a legújabb és legizgalmasabb termékeket/szolgáltatásokat, és gyakran szívesen lepik meg maukat ezekkel.

Kor szerinti megoszlás

18-24 évesek
13%
25-34 évesek
28%
35-44 évesek
22%
45-54 évesek
15%
55-64 évesek
12%
65+ évesek
10%

Nemek aránya

Férfiak
55%
Nők
45%

Látogatottsági adatok (2020. március)

Oldalletöltések
11 033
Valós felhasználók
7 049